sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Mike Rockyway vol. 2

Anteeksi että päivitän vasta conin jälkeen tätä, mutta tein cossia ainakin kahteen asti juuri viimeisenä päivänä ennen conia. Teen cosvisionista vielä erillisen postuksen. Ompelin tätä siis yli keskiyön itkien ja valittaen ja noh, myönnän. Otin päivällä nokoset koska olin niin angsti paska hahaha

Vasta sitten kun ompelin kiinni, tajusin, että ei näin.


Ompelin lopuksi ilman lisähärpäkkeitä/olkapääasioita ja päätin lisätä ne lopuksi. Eli nyt ompelin olat ja sivut kiinni.


Tästä kuvasta huomaa parhaiten kuinka paljon mietin tota hiha-asiaa

Lisäksi tuskastelin likaisia saappaitani (Traconin jäljiltä)

Näistä huomaa, miten aloin jo keksimään tapaa toteuttamaan hihaani. Eli ensin käänsin molemmat, hihan ja valkoisen kangaspalasen, ompelin yhteen, sekä tämän jälkeen ompelin käsin hihan keskeltä valkoista osaa kiinni mustaan niin, että taitoin reunat ja sokkona ompelin, ettei saumoja näy. Oli vaikeaa, mutta en oikein muuta tapaa keksinyt tähän hätään.


Lopuksi ompelin hihat kiinni, sekä en tykännyt itse henkilökohtaisesti miten olkapäiden valkoinen osio tuli, sillä en a) osannut b) kangasta oli liian vähän. Naaman piilotin koska minulla oli aika hirvee ilme kuvassa.


Seuraavana kaulusta

Tältä siis näytti yläkaulus

Ompelin ensin ylhäältä ja reunat

Nerokkaasti ompelu vielä ihan niskasta
Saadakseni tämän kamalan lopputuloksen
Eli kauluksesta en ole niin hirveän ylpeä, mutta onneksi edes joten kuten mustat nauhat pelasti. Olin vähän surullinen siitä, että löytämäni musta nauha olikin ohutta, sillä toivoin leveämpää. No, ei aina voi voittaa. Ei edes joka kerta


Nyt pääsen takaisin olkapääasioihin, jotka jo ehdin hiukan mokailla aluksi. Star Wars yogurthit on hyviä. Juokaa niitä!


Eli katsoin kohdat pistämällä nuppineulat haluamaani kohtaan, jonka jälkeen ompelin käsin kiinni.

 

Ommeltuani valkoiset lärpäkkeet kiinni, ompelin mustat napit.


Ja koska kello oli no niin paljon eikä siskoni päässyt nukkumaan ompelemiseni takia, hän tuli kysymään voisiko auttaa jotenkin, joten pistin hänet leikkaamaan salmiakkeja hihoja varten. Kuumaliimasin leikkausten jälkeen, sillä kello oli jo muutenkin about 2 yöllä.


IT IS FINISHED!


Tai niin luulin. Sitten muistin että, ai niin se hattu hehehehe! Lisäksi vaikka kuinka yritin hyvin sijoitella nappien paikat, en onnistunut. I failed. Isosisko leikkasi kankaan, itse nopeasti ompelin raunat ja kuumaliimasin lätsään kiinni.


Nyt se on valmis.
Kokokuvan näet seuraavassa postauksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti