maanantai 15. syyskuuta 2014

Ryuko Matoi osa 5

Okei, eli nopeasti koitan näyttää miten tein asuni loppuun asti. Mulla on tähänkin ihan liikaa materiaalia joten näytän kaikki epäonnistuneimmat kohdat haha!

Hienosti nimeen kolmioita


Se kun toistin samaa virhettä taas kaks kertaa...Ja sit taas vaihteeks törkeää kuumaliiman hyväksikäyttöä päälle

Jos mietit miksi 2 kerrosta, niin ensimmäisen ompelin kiinni varmistaakseni että varmasti sit pysyy paikoillaan. Toinen on kuumaliimattu kiinni, että se näyttäisi saumattomalta. Ja näin se näyttää mukamas siistimmältä ja kestävältä samaan aikaan.


Okei väärä piirretty lol

Se oli joskus ehjä


JA ÄLKÄÄ KÄYTTÄKÖ TÄTÄ MAALIA MUUHUN KUIN KANKAASEEN! Se irtoo kaikkialt muualt ja tuntuu tahmaselt. Köyhän ohjeet osa 1324


Tehkäämme patjasta voileipiä nomnom


Arvaa miten mä nää kiinnitin noihin? Titidii arvasit oikein! Kuumaliimalla!Sain haavan täs matkan varrel ;__;


Koska edellinen maali loppu, piti ostaa lisää. Tämä oikeastaan palveli ihan hyvin ja katsoin ettei ole kankaaseen, vaan soveltuisi paremmin proppeihin.


Se on se sama pensseli.. On vähän sottaista puuhaa tämä maalaaminen :D


Koska olin joutunut maalaamaan senketsun silmiä myös sillä kangasvärillä, se lähti raaputtamalla pois ja päätin pistää tätä uutta päälle.


Tämän kanssa oli paljon ongelmia. Päätin toteuttaa tämän samalla tavalla kuten tissikolmiot. Ompelen, ei haittaa miltä tämä eka kolmio näyttää, sillä pistän päälle siistimmän ja saumattoman kuumaliimatun kolmion peittämään kaiken tämän sekasotkun. Tämän kanssa oli tärkeää, että se kestää. Ompelin sen nauhaan ja alkkareihin kiinni.


Eurokankaasta löydetty pelastus: Liimattava tarranauha. Myyjä sanoi että ne pysyvät hyvin kiinni ja esim. verhoihin käytetään. Olin ihan ".... MÄ OTAN TÄTÄ"
Vinkki: Älkää maalatko hansoja ellei se maali ole oikeasti tarkoitettu siihen. Conin aikana se lähti repeilemään vaikka nyt näyttääkin hienolta.


Eräänä kauniina päivänä katsoin vähän animesta miten se hanska ny oikeasti menee ja MITÄ KETTUA SIINÄ ONKI NE KUVIOT IHAN 3D ULOKKEITA eli en voikaan maalata tuota kolmiota 8D Noooooh.... Järkytyksen jälkeen lähdin silti työstämään tätä uusin suunnitelmin:


Katso kuinka iloinen se onNEULA SORMEN AUKI VIILTÄÄ (onneks veri ei roiskunut cossilleni) Conilaulu ;__;

Joku hermanni oli vahingos pistäny märän pensselin oikeanpuolimmaisen kolmion päälle ja jouduin sitten irrottamaan keltaisen kankaan ja leikkelee ja liimaamaan sen uusiks.


Oikeanpuolimmaisen käden maalatessa lainasin isosiskon kättä :P Mutta joo, ettei tämä tulisi liian pitkäksi, pistän Tracon kuvat toiseksi postaukseksi :3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti