maanantai 15. syyskuuta 2014

Tracon 9

Nonniin, conikrapulaisena yritän kirjottaa~ Silmiä on kirvellyt eilisestä lähtien ja eilenkin kun pääsin kotiin yritin kuvia muokkailla ja latailla koneelle. Olen vähän hidas joten gomennasai -__- Mutta aloitetaas miltä minä näytin lauantaina:



Ja conin aikana tapasin paljon muitakin hienoja Kill la Kill cosseja ja vähän harmitti, kun en voinut kaikkien kanssa ottaa yhteiskuvaa kun valokuvaaja oli kateissa :'D Mutta tapasin ja sain kuvia Ryukon kanssa (Minttukettu):



Ja tosiaan, heti kun pääsin eroon pukkarista ja asu oli päällä, melkein kaikki ihmiset rynni päälle ja pyysivät kuvaa :'D En ole ikinä saanut niin paljon huomiota conissa ja se hämmensi hiukan, mutta kiitos kaikille kehuista! Tekivät meitin iloiseksi! ^^ Pakko sanoa että aluksi oli huonot teipit, mutta sitten ystäväni kehitti jtn kaksipuolista teippiä ja sit koko conipäivän pysyi asu paikoillaan! 8D


En tiedä kuka olet, tai mistä tulet, mutta kiitos yhteiskuvasta sinä tuntematon Aikuro! ^^ Ja sitten vähän photoshootteja:







Ja sitten sunnuntaina olin ihan paparatseilemassa muita kun en jaksanut sit hotellilla korjailla asua ja kun varpaita särki kun en ole tottunut kipittelemään korkokengillä koko päivänä (ja ne kaiken lisäks hajosi myös). Jopa syöminen oli oma tuskansa koska en voinut ottaa hanskoja pois ja sain jopa tatuoinnin tuolista.


Mutta haluaisin esitellä teille muitakin kuin itseäni! :3 Te kaikki olitte hienoja ja upeita <3 Ajattelin ladata teidät Photobucketiin (joo lol aika köyhää) ja/tai tehdä videon YouTubeen. Pitää vain ensin tästä jaksaa editoida kaikki kuvat et kehtaa näyttää niitä :'3

3 kommenttia:

  1. AAAAAA ihanat kuvat meistä <3 so haappy i could cryyy ;_;

    VastaaPoista
  2. Hehee kiitos itelles yhteiskuvasta! x)
    T: Vili Tinakari a.k.a. Tinis

    VastaaPoista
  3. Toi asu on sun päällä niin hot, sul on mahtava vartalo :)
    T: nuorimiesfani

    VastaaPoista