torstai 31. heinäkuuta 2014

Ryuko Matoi osa 1

Otsikkokin jo kertoo että olen tekemässä Ryukoa Kill la Killistä Traconiin. Eli synchronoitu versio hänestä ja senketsusta:


Ja näin se on mennyt:

Piirrosluonnokset ja mietteet


Ihan ensimmäisenä aloitin tekemään kengistä, jotka tilasin eBaysta mukavat punaiset, normaalit korkokengät (usko tai älä oli yllättävän vaikea löytää). Ja koska Suomi ei tykkää ihmisistä jotka cossaa, niin onneksi eBay on olemassa <3
Ihan ensimmäisenä mitä niille uskalsin tehdä, oli paperiveitsellä leikata kolot, maalasin punaisella kangasmaalila sisältä pilkistävän valkoisen piilon jonka jälkeen kuummaliimasin mustat kangaspalaset täyttääkseen kolot.


Ps. En käyttäny hameeseen kaavoja
Ja tuo punainen nauha hameessa ei ole vielä ommeltu kiinni, se on nuppineuloilla vielä toistaseks.


Sitten leikkasin zentai suitin palasiksi, ostin punaista nauhaa ja rupesin hommiin. Ja Ryukon hame osaan kävin Seppälästä ostamassa mustat alushousut, joihin aloin ompelemaan hametta. Ja et ikinä arvaa miten nauhat kiinnitin. Toisen puolen ompelin ja toisen kuumaliimasin. Täten ei tullut saumoja näkyviin.

Hups liian pieni 8D

Ja sit se näyttääkin jo liian pitkältä
Eli tässä on Senketsun toinen silmä, vielä toinen pitäisi piirtää. Suunnitelmissa olisi tehdä retkipatjasta ja kattoo mitä tulee :P

Versio 1: NOPE

Versio 2: STILL NOPE

Versio 3: Alkaa jo vähän olemaan...


Ja sitten kun viimein sain sen piirrettyä hyväksi niin iskän tuoma puupökkelö töistä ei ihan riittänytkään... Kyllä, aion tehdä sen puusta niin saan hakattua kaikki lähelle tulevat pervot pois tieltä.

Ja miten tämä tarina tulee jatkumaan? Sen näemme sitten kun jaksan jatkaa täs helteessä eteenpäin. Bonuskuva:

Kokista ja ompelemista märkä rätti pääs

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti