perjantai 26. kesäkuuta 2020

Sadako Yamamura - Ringu (The Ring)

Mistä idea Sadako/Samara cossiin? Eräänä kauniina päivänä menin kattelemaan kaverin streamia ja hän vitsaili, ettei musta pääse koskaan eroon ja olispa mielummin haamuwaifu haunttaamassa häntä ja totesin, et mul ois valkonen mekko ja peruukki et miksköhän en oo koskaan cossannu Sadakoa? Sen seurauksena tein nopeasti reissun vaatekaappiin ja totesin, ettei mun mekoissa edes ole hihoja ja et pitää sit kuitenki ostaa joku mekko jostain.

Malli:

Kävin kauppoja läpi ja paikka mistä löysin kivan / tarpeeksi lähellä olevan oli yllättävästi H&M. Mikäs siinä.


Ensimmäinen vaihe oli leikkaa hihoja vähän lyhkäsemmäksi.


Sitten reissasin mekon kanssa kaverille. Otettiin pesuvati, pistettiin vettä ja 3 teepussia Earl Greyta ja kun vesi oli tarpeeksi värjääntynyt, dibbailtiin mekkoa vadissa ja roiskittiin hiukan muuallekin. Näytti ihan kivalta. Sitten päätettiin tummentaa teetä mustalla maalilla ja näytti toimivan ihan kivasti kans.


Teehen dibbailun jälkeen otettiin ihan pensseli käteen, random patjan palasella tuputeltiin ja tummennettiin päädyt.


Lopputuloksena tuli iloisesti likaiset kätöset.


Tarkoitusena olisi joku päivä ottaa photoshoottei mut saapi nähä millä tahdilla se tapahtuu.

Btw leffoista sen verran et jos et ole kattonut, niin suosittelen alkuperästä Ringua. Se on ihan hauska kun sijoittuu alkuperäisesti Japaniin ja ne on siihen saanu hyvin tuotua surulliset kohdat ja annettu aikaa sceneille. Amerikkalainen versio eroaa originaalista siten, että ensinnäkin tapahtumat sijoittuu Amerikkaan ja tahti on vauhdikkaampi. Jopa hahmojen nimet on muutettu ja on pistetty enemmän tehosteita. Ja no, randomisti hevosia on päässyt kans leffaan, joita ei originaalis ole.

En suosittele katsomaan jatko-osia sillä ne ei varsinaisesti mitään uutta hienoutta tuo. Ne niin sanotusti tehty "to milk money". Mut mikäs siin jos on tylsää ni kyl ne siin menee xD En lupaa et on pelottavia koska itteeni ei ainakaan pelottanu muuta ku huhut et on pelottava lol.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti